Parhaat maksetut kyselyt 2022

maksetut kyselyt - tienaa rahaa kyselyillä artikkelikuva

Halutko tienaa rahaa kyselyillä? Olet löytänyt oikeaan paikkaan, opetan sinua, miten maksetut kyselyt toimivat, kokemuksia niistä, ja mistä löydät parhaat sekä luotettavimmat maksetut kyselyt.

Hyvin todennäköisesti sinulta on joskus kysytty mielipidettä tai pyydetty vastaamaan kyselyyn, kun olet mennyt jollekin nettisivulle. Näistä ei valitettavasti kiitosta enempää makseta, mutta onneksi löytyy monia palveluita, joissa sinulle maksetaan mielipiteistäsi.

Löydät tästä artikkelista kaikki parhaat maksetut kyselyt, joilla voi oikeasti tienata ylimääräistä rahaa sekä kokemuksia niistä.

Lue vertailu ja kokemuksia, niin löydät parhaat vaihtoehdot juuri sinulle ja vinkit, miten voit tienaa rahaa kyselyillä mahdollisimman paljon.

Mitä maksetut kyselyt ovat?

Maksetut kyselyt on loistava, helppo ja nopea keino ansaita lisätuloja. Kertomalla mielipiteesi, ansaitset pisteitä, joita voit vaihtaa rahaan, lukuisiin eri lahjakortteihin tai osallistua arvontoihin, joista voi voittaa tuhansia euroja.

Kyselyjen tarkoitus on kerätä mielipiteitä, palautetta ja näkemyksiä kuluttajilta, joiden avulla pystytään parantamaan, esim. televisiossa näkyvää mainosta tai karkkipussin ulkoasua.

Yritykset pystyvät parantamaan tuotteitaan, mainoksiaan tai mitä tahansa, arvokkaiden mielipiteiden perusteella. Kyselyistä maksaminen tulee paljon halvemmaksi yrityksille, kuin monet muut keinot, joten tästä syystä ne ovat myös valmiita maksamaan niistä.

Sinulta ei vaadita mitään asiantuntemusta tai vahvaa tietämistä, vaan halutaan pelkästään kuulla mielipiteesi, oli se sitten vessapaperin mainos tai mielipide suklaapatukan kääreestä.

Paljonko voin tienaa rahaa kyselyillä?

Kyselyihin vastaaminen netissä, ei tee sinusta miljonääriä ainakaan nopeasti, mutta mukaviin lisätuloihin pääsee helposti, voit tienaa rahaa kyselyillä jopa 20 euroa päivässä. Se tekee jo 600 euroa ylimääräistä kuukaudessa, pelkästään antamalla mielipiteesi.

Netistä löytyy hurja määrä eri sivustoja, jotka maksavat rahaa mielipiteistäsi. Voit liittyä vain yhteen kyselysivustoon, mutta liittymällä moneen moninkertaistat tulosi.

Käyttämällä vain parasta tai parhaita sivustoja ja palveluita, varmistat, että ajastasi maksetaan paras mahdollinen palkka. Liity siis vain parhaimpiin, äläkä käytä aikaasi turhaan, huonoihin kyselysivustoihin.

Moni palvelu on alkanut myös käyttämään puhelinsovelluksia helpottamaan kyselyihin vastaamista. Voit siis helposti omalla puhelimella, vaikka kotisohvalta vastailla kysymyksiin ja tienaa rahaa kyselyillä.

Parhaat maksetut kyselyt lyhyesti:

 1. Mielipidemaailma
 2. Kuluttajapaneeli
 3. MonoSurveys
 4. Kilpailu.fi
 5. M3 Panel
 6. Nielsen
 7. Toluna
 8. Norstatpanel

Parhaat maksetut kyselyt 2022

Löydät alapuolelta listan tämän hetken parhaat maksetut kyselyt, jotka ovat luotettavia ja maksavat parhaiten.

1. Mielipidemaailma

Mielipidemaailma on verkkotutkimuksia tekevä yritys, joka on tällä hetkellä suosituimpien joukossa ellei, jopa suosituin kyselysivusto Suomessa.

Mielipidemaailma perustettiin vuonna 2013 ja se on toiseksi vanhin kyselypalvelu. Kyselyiden kokenut konkari, joka toimii useassa eri maassa ja turhaan palveluun ei ole rekisteröitynyt 1.5 miljoonaa käyttäjää.

Mielipidemaailmasta löytyy nykyisin myös muutakin, kuin pelkkiä kyselyitä. Kyselyiden lisäksi pääset halutessasi rahaa vastaan tutustumaan uusiin tuotteisiin, arvioimaan mainoksia sekä ihan aitoja mielenkiitoisia työtehtäviä alueeltasi.

Mielipidemaailma maksaa palkkiot joko rahana tai lahjakortteina, mm. Zalando, CDON, Stadium, App Store ja iTunes. Vaihtoehtona on myös lahjoittaa kyselyistä ansaitut rahat hyväntekeväisyyteen.

Mielipidemaailma järjestää muutaman kerran vuodessa (yleensä 4 kertaa) arvonnat, joista voi voittaa kerralla isoja palkintoja. Lahjakortit on helppo ja todella nopea lunastaa, käteisnostoja varten tarvitset Paypal-tilin.

Yksi kysely kestää yleensä n. 5 – 30min ja keskimäärin siitä maksetaan 1 – 5€. Sivustolta löytyy jäsenyystasot pronssi, hopea, kulta, platina ja timantti, joissa voit edetä täyttämällä profiiliasi ja vastaamalla aktiivisesti kyselyihin.

Kokeile nyt ja ansaitse uuden käyttäjän bonuspisteitä.

parhaat maksetut kyselyt mielipidemaailma
Liittymällä napin kautta saat uuden käyttäjän bonuspisteitä rekisteröitymistä

 • Palkkio: 0.3 – 5  per kysely
 • Maksutavat: Rahana tai lahjakortteina mm. CDON, Zalando, ja Stadium
 • Miniminosto: 5
 • Ikäraja: 18 vuotta
 • Puhelinsovellus: Ei, mutta sivusto toimii hyvin puhelimella

Mielipidemaailma käyttäjien kokemuksia

”Helposti eniten kyselyitä verrattuna muihin paneeleihin. Erittäin mielenkiintoisia kyselyitä ja palkkiot kohtaavat hyvin kyselyiden pituuden kanssa. Paras.”

”Mukavaa ajanvietettä. Tullut vastailtua kyselyihin jo monta vuotta ja mielipidemaailma on ylivoimaisesti lempipaneelini t. tyytyväinen käyttäjä.”

2. Kuluttajapaneeli

Kuluttajapaneeli.fi on todella arvostettu kyselypaneeli ja se on kaiken lisäksi suomalainen, jota pyörittää Tamperelainen Liidimedia Oy yhteistyössä ruotsalaisen Cint Ab:n kanssa.

Kuluttajapaneelista löytyy paljon mielipidetutkimuksia todella monesta eri aiheesta, koska se tekee yhteistyötä kansainvälisen yrityksen Cint Ab:n kanssa. Tämä taas mahdollistaa hyvät tienaamismahdollisuudet, koska kyselyitä tulee paljon.

Kuluttajapaneeli maksaa palkkiot suoraan rahana tai sitten GoGift-superlahjakorttina tai Lehtikortti.fi-lahjakorttina tai R-kioski lahjakorttina.. Myös kuluttajapaneelissa on vaihtoehtona lahjoittaa palkkiosi hyväntekeväisyyteen WWF:lle.

Paneeli maksaa jopa 4 euroa per kysely ja kun kyselyitä tulee tiuhaan tahtiin, tällä voi jo tienata hyvät lisätulot, pelkästään kertomalla mielipiteesi.

Tällä hetkellä paneeliin on liittynyt kymmeniä tuhansia ihmisiä joka puolelta Suomea ja Kaikki tietosi, sekä vastauksesi pidetään anonyyminä, joten niitä ei voida yhdistää sinuun. Voit siis huoletta vastailla ja kertoa rehellisen mielipiteesi.

Plussaa, siitä että alaikäisetkin voivat tienaa rahaa kyselyillä kuluttajapaneelissa sekä puhelinsovelluksesta.

parhaat maksetut kyselyt kuluttajapaneeli
 • Palkkio: 0.3 – 4 per kysely
 • Maksutavat: Rahana, lehtitilauksina ja lahjakortteina mm. GoGift ja R-kioski
 • Miniminosto: 5 €
 • Ikäraja: 15 vuotta
 • Puhelinsovellus: Kyllä, Androidille ja iOS:ille

Kuluttajapaneeli.fi käyttäjien kokemuksia

”Mukavaa ajanvietettä ja ylimääräisen rahan tienaamista. Hauskaa vastailla työmatkoilla.”

”Hyvä sivusto ylimääräisen rahan tienaamiseen. Suosittelen kaikille, jotka haluavat kokeilla tienata vaivattomasti taskurahaa.”

Haluatko rahanarvoisen vinkin, miten voit tienaa rahaa kyselyillä parhaiten?

 • Täytä profiilisi – Muista täyttää kyselytutkimuksissa profiilisi aina 100% asti. Täyttämällä profiilin ja vastaamalla avoimesti kaikkiin kysymyksiin, saat enemmän kyselyitä.
 • Liity moneen paneeliin – Liittymällä vain yhteen paneeliin, on vaikea päästä 20 euron tuloihin päivässä. Jos haluat tienata mahdollisimman paljon, suositeltavaa olisi liittyä 3 – 5 eri kyselypaneeliin, jos haluat päästä korkeampiin tuloihin.
 • Ole aktiivinen – Vastailemalla aktiivisesti ja rehellisesti ja edes vähän ajatuksen kanssa, tulet saamaan enemmän kyselyitä, kuin sellainen, joka vain yrittää vastata kyselyt mahdollisimman nopeasti läpi.

3. MonoSurveys

MonoSurveys:in maksetut kyselytutkimukset on myös suomalaisen Liidimedia Oy:n, eli samalta tekijältä kuin ylempänä mainittu kuluttajapaneeli. Myös MonoSurveys-paneelissa, voit huoletta vastailla täysin nimettömästi.

MonoSurveys tarjoaa myös laajan valikoiman maksettuja kyselyitä, joita tulee mukavan tiuhaan tahtiin, eli aktiivisella vastailulla tienausmahdollisuudet ovat loistavat.

Palkkiot kyselyistä maksetaan tässä paneelissa pisteinä ja maksettava määrä riippuu kyselyn pituudesta. Näillä pisteillä voi ostaa lahjakortteja tai vaihtaa suoraan rahaksi, jos lahjakortit ei kiinnosta.

MonoSurveys tarjoaa joskus halukkaille mahdollisuuden päästä maistelemaan viinejä ja testailemaan uutuusruokia.

parhaat maksetut kyselyt monosurveys
 • Palkkio: 0.4 – 4 per kysely
 • Maksutavat: Rahana, lahjakortteina GoGift tai R-kioski -lahjakortti
 • Miniminosto: 5
 • Ikäraja: 16 vuotta
 • Puhelinsovellus: Kyllä, Androidille ja iOS:ille

MonoSurveys käyttäjien kokemuksia

”Todella hyvä kyselypaneeli ja oma lempparini. Asiallisia ja mielenkiintoisia kyselyitä. Suosittelen kaikille lämpimästi.”

”Ei ole ollut valittamista. Kaikki toimii hyvin ja kyselyitäkin tulee hyvää tahtiin. Pääasiassa ruokaa on tullut tilailtua lahjakorteilla.”

4. Kilpailu.fi

Kilpailu.fi on suomalainen sivusto, jonka omistaa yritys LeadSpark Oy. Sivuston kautta voi osallistua kyselyihin, joista on mahdollisuus voittaa lahjakortteja ja tuotelahjoja.

Pääset osallistumaan kilpailuihin vastaamalla kyselyihin. Kyselyihin vastanneiden joukosta valitaan sopivimmat vastaajat jatkokyselyihin, jotka kestävät pari minuuttia. Vaikka sinua ei valittaisi, olet mukana kilpailussa, eli riittää, että vastaat kyselyyn.

Pelkästään osallista kyselyyn, sinulla on mahdollisuus voittaa lukuisia eri lahjakortteja, sekä tuotepalkintoja, jopa yli tuhannen euron arvoisia tuotteita, puhelimista – 1000 € rahaan.

Kilpailuihin osallistuminen on aina ilmaista, etkä sitoudu mihinkään. Sähköpostit, joita kilpailu.fi pelkästään lähettää on, on ilmoitukset uusista kilpailuista ja eduista.

Kilpailu.fi on luotettava 100% suomalainen kilpailu- ja arvontasivusto, josta voi oikeasti voittaa. Kilpailu.fi toimii siis näin:

 1. Osallistut haluamaasi tai haluamiisi kilpailuihin
 2. Vastaat yleensä kulutustottumuksiin liittyvään kyselyyn, jonka palkinnot kilpailu.fi sponsorit ovat maksaneet
 3. Kun olet vastannut kyselyyn, pääset osallistumaan muihin ajankohtaisiin kilpailuihin ja halutessasi jakaa kilpailut läheisillesi
 4. Kun kilpailu päättyy, voittaneille ilmoitetaan henkilökohtaisesti voitosta
parhaat maksetut kyselyt kilpailu.fi
 • Palkkio: 15 – 1500 arvontavoitto per kysely
 • Maksutavat: Lukuisia eri palkintoja esim. tietotekniikkaa, puhelimia, rahaa ja lahjakortteja matkoihin, bensaan, kauppoihin ja paljon muuta

Kilpailu.fi käyttäjien kokemuksia

”Epäilykseni olivat korkealla, mutta turhaan. Voitin 200 euron rahapalkinnon minuutin työstä.”

”Voitin onnenpyörästä 1000 € lahjakortin ulkomaanmatkalle. Hyvä sivusto heille, jotka haluavat kokeilla tuuriansa. Kilpailuita on paljon, joten mahdollisuudetkin ovat hyvät.”

5. M3 Panel

Tällä hetkellä itsellä käytetyimpien joukossa, ellei jopa käytetyin M3 Panel, koska kyselyitä tulee mukavan aktiivisesti. M3 Panel on Tanskasta kotoisin ja se toimii kaikissa pohjoismaissa ja siihen onkin liittynyt jo yli 300 000 ihmistä yhtneesä Suomesta, Tanskasta, Norjasta ja Ruotsista.

M3 Panel on yksi suosituimmista paneeleista Suomessa, eikä turhaan, koska paneelista löytyy laaja valikoima tuotteita paneelin omasta myymälästä, sekä helppokäyttöinen mobiilisovellus.

Kyllä luit oikein, paneelista löytyy oma ”verkkokauppa”, josta voi ansaitulla pisteillä ostaa lukuisa eri tuotteita. Itse käytän pisteeni aina lahjakortteihin, pääasiassa Foodoraan ja muihin liikkeisiin.

Paneelimyymälästä löytyy laidasta laitaan tuotteita esim. kosmetiikkaa, sisustustuotteita, kodintekstiilejä, työkaluja ja paljon muuta.

Voit myös tienata pisteitä tekemättä yhtäkään kyselyä, jos sinulla on vaikka sometili, johon voit jakaa kaverikoodisi tai ihan vain kavereille Whatsapissa. Saat jokaisesta kutsutusta kaverista 250 pistettä, kun he liittyvät paneeliin ja keräävät 150 pistettä. Mahdollisuus on siis tienata 50e vuodessa pelkästään kutsumalla kavereita.

Iso plussa paneelille isosta määrästä kyselyitä sekä hyvästä mobiilisovelluksesta. Liittymällä linkin kautta, ansaiset 50 pistettä pelkästä rekisteröitymisestä.

parhaat maksetut kyselyt m3 panel
 • Palkkio: 50 – 300 pistettä per kysely (Esim. yksi 10 € foodora lahjakortti on 1500 pistettä)
 • Maksutavat: Lahjakortit tai tuotteita myymälästä
 • Ikäraja: 16 vuotta
 • Puhelinsovellus: Kyllä Androidille ja iOS:ille

M3 Panel käyttäjien kokemuksia

”Erittäin selkeä ja helppokäyttöinen. Paras, jota olen tähän mennessä käyttänyt. Vaivatonta vastailua ja yllättävän koukuttavaa.”

”Sopivan mittaisia kyselyitä ja palkkiot hyviä. Hauskaa ja helppoa.”

6. Nielsen

Nielsen kyselypaneeli on vähän erilainen kuin muut, mutta hyvällä tavalla. Paneelista löytyy myös kyselyitä, joista saa lisäpisteitä, mutta pääasiassa Nielsen kerää tietoja suomalaisten perheiden ostokäyttäytymisestä.

Skannerilla skannataan ostettujen tuotteiden viivakoodeja ja näin pääset auttamaan vähittäiskauppaa ja teollisuutta ymmärtämään kuluttajien tarpeita ja tästä sinulle maksetaan pisteitä.

Liittyminen paneeliin on helppoa ja nopeaa, prosessi kestää alle 3 minuuttia, jonka jälkeen voit aloittaa pisteiden ansaitsemisen. Palvelussa on tällä hetkellä yli 5000 perhettä tienaamassa rahaa ja skannailemassa ostoksiaan.

Nielsen maksaa palkkiot pisteinä, jotka voit vaihtaa lukuisiin eri lahjakortteihin esim. GoGift, Ikea, Dressman, Ticketmaster ja monta muuta. Voit myös ostaa pisteillä paneelin omasta verkkokaupasta mm. Marimekon, Iittalan ja Fiskarsin tuotteita sekä elektroniikkaa.

parhaat maksetut kyselyt nielsen
 • Palkkio: 1 – 3 € per kysely
 • Maksutavat: Lahjakortit ja tuotteet myymälästä
 • Ikäraja: 16 vuotta
 • Puhelinsovellus: Kyllä Androidille ja iOS:ille

Nielsen käyttjien kokemuksia

”Tämä sivusto on ollut loistava kaveri tienata ylimääräistä näinä vaikeina aikoina. Olen erittäin kiitollinen.”

”On ollut yllättävän hauskaa ja mielenkiintoista tienaamista. Hyvää ylimääräistä pikku rahaa.”

7. Toluna

Toluna on suosituimpia maksettuja kyselypalveluita Suomessa, mutta myös monessa muussa maassa. Palvelun löydät 50:stä eri maasta ja sitä käyttää yli 20 miljoonaa käyttäjää.

Pääset vaikuttamaan oikeasti isoja yrityksiä ja parantamaan heidän tuotteitaan. Luettelen alle muutaman ison yrityksen, jotka on Tolunan kanssa yhteistyössä:

 • Coca Cola
 • Amazon
 • L’Oréal
 • Kellogg’s
 • FIAT

Toluna eroaa Nielsenin tavoin muista kyselypaneeleista, sillä, että se on eräänlainen yhteisö.

Tolunassa pääset testaamaan tuotteita, vastaamaan kyselyihin ja myös luomaan itse sisältöä, kysymällä mieltä askarruttavia kysymyksiä.

Pisteillä saa ostettua paljon mielenkiintoisia tuotteita, lukuisista eri lahjakorteista – arvontoihin. Arvonnoissa on pääpalkintoina käteispalkintoja sekä elektroniikkalaitteita ja paljon muuta.

Pääset liittymään yhteisöön, joita jotkin käyttäjät kutsuvat jopa toiseksi kodiksi.

Palvelu sisältää paljon kiinnostavia kyselyitä ja monipuolisia puheenaiheita toisten käyttäjien kanssa.

Kaiken tämän päälle, voit pelata erilaisia pelejä, joista maksetaan sinulle.

parhaat maksetut kyselyt toluna
 • Palkkio: 1 – 5 € per kysely
 • Maksutavat: Lahjakortit ja tuotteet myymälästä
 • Ikäraja: 16 vuotta
 • Puhelinsovellus: Kyllä Androidille ja iOS:ille

Toluna käyttjien kokemuksia

”Helppoa ja hauskaa. Kyselyt ovat olleet todella yksinkertaisia ja mukava tehdä vapaa-ajalla.”

”Olen ollut käyttäjä jo vuosia ja ei ole kertaakaan ollut mitään valittamista. Olen jo yllättävän hyvät summat kerennyt keräämään ja vielä jatkuu.”

8. Norstatpanel

Norstatpanel suomalainen ja myös yksi suosituimmista kyselypaneeleista Suomessa. Sivusto kuuluu vuonna 2000 Suomessa käynnistyneelle yritykselle, Norstat Finland Oy:lle.

Norstatpanel on helppokäyttöinen ja toimii samalla tavalla kuin muutkin kuluttajapaneelit, ilman mitään ärsyttäviä liittymispyyntöjä.

Kerrot mielipiteesi ja ansaitset Norstat-kolikoita, joilla voit lunastaa haluamiasi palkkioita. Paneelista löytyy erittäin laaja valikoima lunastettavia lahjakortteja.

Mukaan halutaan laidasta laitaan käyttäjiä, olit sitten vegaani tai vain kissanomistaja. Kaikkien mielipiteet ovat tärkeitä ja auttavat monissa eri kyselyisä.

Voit myös halutessasi lahjoittaa osan tienaamistasi Norstat-kolikoista hyväntekeväisyyteen tai vaikka istuttaa puun Amazonille.

Pelkästään vuonna 2021 kyselyihin vastanneet lahjoittivat 181 741 euroa hyväntekeväsyteen. Mikäs sen mukavampaa, kuin tienata itselle palkintoja ja samalla tehdä hyvää istuttamalla puu.

Erittäin laadukas kyselypaneeli, jossa on hyvä valikoima lunastettavia palkkioita sekä halutessasi, etenkin pääkaupunkiseudulla järjestetään käyttäjätestauksia, ostostutkimuksia ja paljon muuta.

parhaat maksetut kyselyt norstatpanel
 • Palkkio: 1 -7 € per kysely
 • Maksutavat: Lahjakortit ja arvonnat.
 • Ikäraja: 15 vuotta
 • Puhelinsovellus: Kyllä Androidille ja iOS:ille

Norstatpanel käyttäjien kokemuksia

”Erittäin hyvä sivusto ja helppo ansaita lahjakortteja. Yllättävän helppoa tienaamista. Suosittelen.”

”Paljon kyselyitä, sovellus ja sivusto toimii täydellisesti. Loistava tapa ansaita vähän ylimääräistä t. 500 euroa tienannut.”

Maksetut kyselyt – kokemuksia ja yhteenveto

Maksetuilla kyselyillä voi helposti ja vaivattomasti tehdä lisätuloja netissä. Rikastumaan niillä ei pääse, mutta oikeasti yllättävän hyviä lisätuloja niillä on mahdollista saada. Epäilin itse vuosia sitten, että miten ihmeessä voisi tienaa rahaa kyselyillä netissä.

Mielipiteeni kertominen on tuottanut minulle n. 1000€ ja välillä on ollut kausia, kun on jäänyt mielipiteiden jakaminen vähän vähemmälle. Pääasiassa olen rehellisesti vaihtanut kyselypaneelien pisteitä ja rahoja Foodoran-lahjakortteihin. On tullut ainakin syötyä hyvin ja tietenkin säästettyä ruokakustannuksissa. Olen myös muutaman sataa euroa nostanut Paypal-tilille ja käyttänyt muihin menoihin.

Kyselyihin vastaaminen ei ole nopein tapa tehdä rahaa netissä, mutta sitäkin helpompi. Välillä tulee kyselyitä, joiden aiheet kiinnostavat, niin niihin on yllättävän mukava vastailla. Jos sinulla on yhtään ylimääräistä aikaa, vaikka mainoskatkojen välissä tai bussissa työmatkalla, niin näistä saa yllättävän hyvää taskurahaa.

Suosittelen vähintään kyselypalvelujen kokeilua. Suurimmasta osasta linkeistäni, kun teet käyttäjän kyselypalveluun, saat uuden käyttäjän bonuspisteitä, joka helpottaa ensimmäisen palkkiosi lunastamista.

Jos olet kiinnostunut tienaa rahaa netissä, lue laajempi artikkeli, joka kattaa enemmän vaihtoehtoja.

Miten maksetut kyselyt ja verotus toimii?

Maksetuista kyselyistä ansaitut tulot ovat myös verotettavaa tuloa. Ilmoita verohallinnolle ansaitsemasi rahat kohtaan ”Muut ansiotulot.” Määrä, joka verotetaan on ansiotuloverotuksesi verran.

Paljonko tienaa kyselyillä?

Maksetut kyselyt eivät tee sinusta miljonääriä tai mahdollisuus rikastua on huono, ellet sitten täysipäiväisesti ala niitä tekemään. Kyselyillä on helppo luoda itselle lisätulo, ja lisätulon suuruus riippuu siitä, kuinka aktiivisesti vastailet ja saat kyselyitä. Itse olen parhaimmillaan tehnyt 20€ tunnissa yhdellä kyselypaneelilla.

Kannattaako liittyä kaikkiin kyselypalveluihin?

Valitettavasti ei kannata. Kaikki yritykset, jotka tarjoavat mahdollisuuden tienaa rahaa kyselyillä, eivät ole hyviä. Monet tarjoavat todella huonosti maksettuja kyselyitä ja maksavat niistä vielä huonommin. Kaiken huipuksi, jotkin kyselypaneelit vaativat liittymismaksuja sun muita ihmeellisyyksiä.

Tämän takia olen listannut tähän artikkeliin, vain luotettavia ja parhaita kyselysivustoja, joita itse käytän päivittäin.

Onko maksetut kyselyt luotettavia?

Ne ovat täysin turvallisia, ainakin kun valitset oikeat palvelut. Moni luulee näitä huijauksiksi, mutta sitä ne ei ole, vaan niistä maksetaan ihan oikeaa rahaa. Mielipiteistä on yrityksille todella suuri apu, voidakseen parantaa tuotteitaan, mainoksiaan tai mitä tahansa.

Mikä on GoGift Superlahjakortti?

Tämä on yllättävän usein kysytty kysymys, johtuen varmasti siitä, kun suurimassa osassa kyselypaneeleissa voi ostaa tällaisen ”Superlahjakortin.” Tämä lahjakortti on GoGiftin palveluun, missä sen voi vaihtaa yli sataan eri lahjakorttiin, josta löytyy monen eri yrityksen lahjakortteja, elämyksiä ja laadukkaita tuotelahjoja.

Täyttyykö sähköpostini roskapostista?

Sähköpostisi ei täyty roskapostista. Kyselypaneelit lähettävät korkeintaan ilmoituksia, kun olet saanut uuden kyselyn ja tämä on vain plussaa niin pysyt ajan tasalla kyselyistä, eikä tarvitse koko ajan olla päivystämässä sivustolla tai sovelluksessa.